Antricoate inabusite

Ingrediente:

4 antricoate
1 ceasca de apa
1 lingura de unt sau alta grasime
sare

Mod de preparare:

Cand antricotul nu este destul de fraged si nu este timp pentru a-l mai lasa sa se fragezeasca,trebuind sa fie preparat imediat,este de preferat friptul inabusit.Astfel, se rumenesc antricoatele in unt,in tigaie,pe o parte si pe alta,apoi se adauga putina apa si sare,lasand sa se fragezeasca.Daca apa a scazut si carnea este tot tare,se mai adauga cate putina apa si se lasa pe foc,acoperit pana se fragezeste bine.

, , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: