Granita de lamaie

Ingrediente:

4 lamai
1 litru de apa
4 linguri zahar tos
4 frunze de menta

Mod de preparare:

Pe razatoarea mica se rade coaa de pe lamai iar pulpa se se zdrobeste marunt de preferinta cu un blender daca aveti la indemana.
Apa se amesteca bine cu zaharul, apoi cu pulpa de lamaie si coaja rasa si se da la congelator timp de cel putin 4-5 ore.
Se scoate amestecul inghetat, se sparge in bucati medii care se pun apoi in blenderul cu lama de otel si se piseaza marunt.
Se pune amestecul in 4 pahare fara picior si se orneaza cu frunze de menta care au fost  tinute in prealabil la frigider.

Se serveste cat se poate de rece.

Pofta buna!

, , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: